Tietoa Parrotsista

Kukaan ei oikein tiedä mistä Parrot’s-papukaija tulee. Tiedämme kuitenkin, että papukaijamme on kiertänyt ympäri maailmaa värikkäiden siipiensä kantamana. Se osaa sanoja mitä ihmeellisimmillä kielillä. Ja se tuo mukanaan makuja aivan muista maailmoista.

Tähän mennessä olemme saaneet kokoon yli 100 eri lajia. Maustettuja pähkinöitä, suklaakuorrutettuja hedelmiä, maustettuja snackseja ja kaikkea siltä väliltä. Lisäksi tarjoamme maustamattomia pähkinöitä sekä kuivattuja hedelmiä ja marjoja. Koska tuotteitamme myydään irtomyynnissä, voit valita sekoituksen oman makusi mukaan. Luonnon herkkumme ovat terveellisempää purtavaa juhliin tai elokuvateatteriin. Ne sopivat ruoanlaittoon tai antamaan energiaa treenien jälkeen.

Parrot’s on ollut osa Candykingin makujen valtakuntaa vuodesta 2009 alkaen. Siten sama henkilökunta hoitaa sekä Parrot’sin että Candykingin jakelun. Sinulle asiakkaana se tarkoittaa sitä, että Parrot’s-hyllyköt ovat aina puhtaita ja hyvin täytettyjä – ja pähkinämme, marjamme ja hedelmämme aina tuoreita.

Haluamme olla mukana vastuullisessa kaakaontuotannossa, ja käytämme tuotteissamme vain UTZ-sertifioitua kaakaota. Parrots-valikoimastamme löytyy myös luomuvaihtoehtoja, ja kaikki irtotuotteemme ovat palmuöljyvapaita.